Onze werkwijze

Servicegericht: Voor u en Met u

De combinatie van traditioneel vakmanschap binnen een eigentijds bouwbedrijf geeft Aannemersbedrijf Snijders haar unieke, betrokken en service gerichte karakter. Naast de grotere projecten blijft de aandacht voor kleinschalig werk bewust aanwezig. Hiermee heeft u als woningbouwvereniging, gemeente, adviseur of eindgebruiker, met Aannemersbedrijf Snijders een uitstekende gesprekspartner. Wij bouwen voor u, maar ook in nauw overleg mét u.

Verbouwingen, renovaties & uitbreidingen

Onze uitstekend geschoolde en ervaren vakmensen houden zich bezig met alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden, zoals het vernieuwen en isoleren van kapconstructies, aanbouwen, grootschalige verbouwingen van woningen, renovaties van gebouwen en verbouwings- en uitbreidingswerkzaamheden voor zorginstellingen en bedrijven. Ook verrichten wij projectmatige werken, zoals renovaties van een gehele wijk.

Onderhoudswerkzaamheden 

Dagelijks zijn wij bezig met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren. Voor de meeste werkzaamheden hebben wij onze eigen mensen, voor gespecialiseerde werkzaamheden werken wij samen met een vaste groep deskundige en gekwalificeerde partijen.

Volledig uitgeruste servicewagens  

Onze servicewagens zijn volledig uitgerust met de juiste sortering gereedschappen en materialen voor alle veel voorkomende werkzaamheden.

Kleine en grote reparaties 

Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit, van het plaatsen van een raamboompje of het dichten van een lekkage tot complete woningmutaties

Zie ook